Hem Produkter Varför värmepump? Övriga tjänster Länkar Intresseanmälan Kontakt

 Företagsprofil

"Med många års erfarenhet av att leverera uppvärmningsprodukter till villor och fastigheter, är vi  ett av de ledande företagen i branschen".

STAB - "Vi värmer"

En klassisk slogan. Och nu mer aktuell än någonsin. Med ett brett produktsortiment hämtar vi värme från de mest skilda energikällor.
Samtidigt kan en del av våra produkter även leverera komfortkyla.

Ett kännetecken för STAB  är vår förmåga att lyssna och förstå våra kunders behov, parat med förmågan att skapa nya och bättre lösningar utifrån vad vi lärt från samverkansprocessen.

Denna attityd kräver kunskap, närvaro, flexibilitet och ett engagemang i andras processer.
Därmed prioriterar vi kundrelationer och service.
För oss innebär det även att vi tar miljöansvar.

STAB är Din auktoriserade återförsäljare och installatör av Thermia värmepumpar. Varje år spar vi mycket pengar åt vår kunder som vi installerat värmepumpar åt.


Tveka inte att kontakta oss.

Vi hjälper gärna dig att spara många tusenlappar om året genom att installera värmepump i ditt hus.

Vi går igenom din fastighet och gör en energibesiktning, utifrån detta gör vi den rätta dimensionering för just din fastighet och utarbetar ett förslag på energibesparingsåtgärder.

Vårt val att samarbeta med Thermia är baserat på många års erfarenhet av värmepumpar.
Thermias värmepumpar har en hög driftsäkerhet, tekniskt utvecklade samt lätta att sköta via deras avancerade men enkla reglerdatorer.
Thermia leder utvecklingen av värmepumpar och har gjort så i många år med innovationer som underkylare, scrollkompressor på samtliga modeller, TWS teknik, driftstatus Thermia ON-LINE, Din trygghetsövervakning där din installatör kan kontrollera värmepumpen med gprs via SMS direkt till sin mobiltelefon och dator över internet .

Det är alltid lönsamt att spara energi ! 

En värmepump spar in sig på några år.

 Auktoriserad återförsäljare av Thermias värmepumpar

 

Produced by Atrox Webbyrå, Copyright © 2006 STAB