Hem Produkter Varför värmepump? Övriga tjänster Länkar Intresseanmälan Kontakt

 Trygghetsförsäkning

Thermia erbjuder dig en 6-årig trygghetsförsäkring när du köper en ny Thermia värmepump ur villasortimentet. Även om Thermias värmepumpar är tillförlitliga, så kompletterar vi leveransen av en Thermia värmepump med en fabriksgaranti på två år och en trygghetsförsäkring på sex år.

Eftersom man inte kan köpa en begagnad värmepump på samma sätt som man till exempel köper en begagnad bil, tvingas man alltid till en investering på en bit över 100.000 kronor. Något som kan kännas som en större risk än man är beredd att ta. Därför vill vi med det här trygghetspaketet ge kunden full trygghet, om nu något mot förmodan skulle hända.

Sparar man till en semesterresa eller något annat, som berikar tillvaron, är det ju trevligt om man kan fortsätta med det trots en eventuell skada på värmepumpen.

Försäkringen ingår i produkten

Thermia bjuder dig på en kostnadsfri trygghetsförsäkring när du köper en ny Thermia värmepump. Trygghets-försäkringen gäller under sex år, vilket är den tid det normalt tar att tjäna in investeringen. Försäkringen ingår i produkten och kostar dig alltså inget extra.

Efter de första sex åren kan du själv förlänga försäkringen ett år i taget under ytterligare fyra år. Du kan även teckna en förlängning av försäkringen direkt vid köp. Den fungerar som en förlängd garanti och kompletterar din befintliga hem-, villa- eller fritidshusförsäkring, som normalt omfattar maskinskada på värmepumpen. Kontrollera så att din villaförsäkring verkligen omfattar detta.

Försäkringen ersätter den självrisk och den avskrivning, som du får betala till ditt försäkringsbolag. Därmed blir du helt skadelös vid en eventuell maskinskada på din värmepump från Thermia, eftersom det inte utgår någon självrisk för den här försäkringen.

 Auktoriserad återförsäljare av Thermias värmepumpar


 

Produced by Atrox Webbyrå, Copyright © 2006 STAB